Lærerkurs i Ålesund 14. november

5. september 2013
Hovedside : Lærerkurs i Ålesund 14. november

Idrettsglede i skolen i samarbeid med Landslaget Fysisk Fostring i Skolen (LFF) Møre og Romsdal, inviterer til Lærerkurs i Ålesund 14. november. Få inspirasjon, påfyll og nye ideer innen friidrett, golf, orientering, svømming, kajakkpadling, kickbike og basistrening!

Kurset vil være i Sparebanken Møre Arena (Sunnmørshallen) og Moa Svømmehall.

Mål og målgruppe
Gi relevant faglig påfyll innen et utvalg idretter knyttet opp til kroppsøvingsfaget og Kunnskapsløftet. Kurset er rettet mot lærere i barne-, ngdoms- og videregående skole som underviser i kroppsøving, men også mot SFO- personell og andre lærere som er interessert i allsidig idrettsaktivitet. Kurset passer også for trenere i barne- og ungdomsidretten.

Litt mer informasjon om hver idrett/aktivitet
Basistrening:
 Øvelser som bidrar til å utvikle styrke, balanse, koordinasjon, spenst, smidighet og hurtighet.
Friidrett: Fra lek til friidrett. Tips og ideer til å drive og ha det gøy med friidrett i skolen.
Golf:  Vi spiller golf i idrettshallen. Golf tilrettelagt for skolen.
Kajakkpadling: Enkel innføring i kajakkpadling for skolebruk i samarbeid med Friluftsrådet for Ålesund og omland.
Kickbike: Introduksjon av en ny og morsom aktivitet! Les mer på www.kickbike.no
Orientering: Morsomme aktiviteter som gir fart og kartforståelse. Tips og smakebiter på øvelser.
Svømming: Grunnleggende opplæring

Praktisk nformasjon og påmelding:
Kursavgift: Kr. 500,- per person, som foruten faglig påfyll inkluderer en enkel lunsj og frukt.  Kursavgiften betales på tilsendt faktura til skolen etter kursgjennomføring.
Kursstart: De som skal ha svømming, møter ferdig skifet i Moa Svømmehall kl 0830. Øvrige møter i Sunnmørshallen kl 0900.
Avslutning: Avslutning kl 1530.
Påmelding: Mer informasjon og påmelding finner dere i Invitasjonen.