Inspirasjons- og utviklingskurs på Norges idrettshøgskole i Oslo 15. august

15. mai 2013
Hovedside : Inspirasjons- og utviklingskurs på Norges idrettshøgskole i Oslo 15. august

Torsdag 15. august arrangerer Idrettsglede i skolen Inspirasjons- og utviklingsseminar for lærere. Dette er kurs utviklet for lærere i barne- og ungdomsskolen som underviser i kroppsøving og for SFO-personell og andre lærere som er interessert i allsidig idrettsaktivitet.
I år har i fått med oss Hedda Berntsen. Hun har VM- og OL-medalje i skicross, alpint og telemarkskjøring og vil gi tips og ideer både i teori og praksis. Temaet er: «Hvordan opprettholde idrettsgleden hos elevene?» Hedda har master i pedagogikk fra 2011 og jobber i dag som fagutvikler i Skiforbundet og holder blant annet kurs om motivasjon og trenerrollen.
Andre aktiviteter det er mulig å lære mer om denne dagen er friidrett, golf, orientering, svømming og kanopadling.

Kurset er på Norges Idrettshøgskole torsdag 15. august. Påmelding innen 10. juni.

Mer informasjon om program og påmelding finner du i

Invitasjon til Inspirasjonsdag 15. august (pdf)

Invitasjon inspirasjonsdag 15. august (word)