Praktisk kurs for lærere i grunnskolen

19. mai 2011
Hovedside : Praktisk kurs for lærere i grunnskolen

Få inspirasjon, påfyll og nye ideer innen basistrening, dans, friidrett, golf, orientering og svømming!

Tirsdag 9. august 2011 kl. 08.30-15.30 på Norges Idrettshøgskole i Oslo.

Frist for påmelding senest fredag 10 juni 2011

Se invitasjon her

Aktivitetsøkter og tidsskjema
På kursdagen vil vi gi deg mulighet til å velge praktiske aktivitetsøkter innen fem ulike idretter, en økt før lunsj og en økt etter lunsj. Se oversikten for aktiviteter. Vær nøye med å oppgi ditt valg i påmeldingen. Noter også en reserveaktivitet i tilfelle du ikke kan få alle valg oppfylt. Vi tar forbehold om gjennomføring og justering av programmet i forhold til antall deltakere.

8.30 – 9:00 Regeistrering
Hovedentreen på Norges Idrettshøgskole

9:00 – 9.20 Kurs Åpning. Auditorium D.
Felles orientering om opplegget.

9:30 – 12.00 Aktivitetsøkt 1 – etter valg
Basistrening og golf: Morsomme øvelser som bidrar til å utvikle styrke, balanse, koordinasjon, spenst,  smidighet og hurtighet. Vise hvordan golf kan tilrettelegges innendørs i sal og utendørs på gress- og grusbane.
Dans i skolen:Råd og tips på hvordan man på ulike måter kan drive med dans i kroppsøvingstimene.
Friidrett: Fra lek til Friidrett.Tips og ideer til å drive og ha det gøy med friidrett i skolen
Orientering: Fra skolegården til skogen. Grunnleggende og morsomme aktiviteter og øvelser på skolegårdskart. Orienteringsøvelser med variasjon på orienteringskart – bruk av kompass.
Svømming 1: Grunnleggende opplæreing 1.- 4 klasse

12:00 – 13:00 Felles lunsj

13:00 – 15:30 Aktivitetsøkt 2 – etter valg
Basistrening og golf:
samme som over
Dans i skolen: samme som over
Friidrett: samme som over
Orientering: samme som over
Svømming 2: Svømmearter og livredning. Svømmeopplæring 5. – 7 og 8-10. klasse. Mulighet for å ta livredningsprøve. Meld fra i påmelding.

KursavgiftKr 500,- per person, som foruten faglig påfyll inkluderer lunsj. Kursavgiften betales på tilsendt faktura  etter  kursgjennomføring.

Klær og fottøy for en fysisk aktiv dag, både ute og inne.

Transport/adkomst
Stor parkeringsplass ved Sognsvann (gratis parkering). T-bane til Sognsvann, endestasjon.