Friidrett

Hovedside : Friidrett

friidrett

Norsk Friidrett har flere aktiviteter og muligheter tilrettelagt for barn og ungdom.
Søk mer informasjon ved å gå inn på Norges Friidrettsforbunds barne- og ungdomssider.

Norges Friidrettsforbund og friidrettsklubbene gir gjerne tips og ideer til hvordan dere kan drive friidrett i skolen. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon friidrett@friidrett.no

Ny webressurs for lærere: Friidrett i skolen
Norsk Friidrett ønsker å gjøre friidrett mer tilgjengelig for skoleelever og har derfor laget websiden Friidrettiskolen.no. Her finner lærere bl.a. opplegg for kroppsøvingstimen, beskrivelser av enkeltøvelser og forslag til en rekke artige aktiviteter.

Besøk Friidrettiskolen.no >>

TineStafetten
Verdens største stafett for barn og ungdom over 90.000 deltakere hvert år.
15. mai 2014 blir Tinestafetten arrangert for 21. gang, med fokus Tinestafetten for alle!Hele klassen eller skolen kan være med. Åpen for alle!
Takket være god innsats fra lærere og andre frivillige har vi sammen skapt en gøyal dag med fokus på bevegelse og sunt kosthold. www.tinestafetten.no

Friidrettens Dag i skolen
Gi elevene muligheten til å prøve seg i friidrettens øvelser og teste sine egne ferdigheter i løp, hopp, kast og utholdenhet. Friidrettens dag kan arrangeres på skolens område eller på en nærliggende friidrettsarena. Norsk Friidrett gir din skole gratis startnummer og diplomer  til bruk på Friidrettens Dag

Friidrettensdag i skolen >>

Friidrettsmerket i skolen
Stafett er kjempegøy. Kanskje klassen ønsker å prøve flere fridrettsøvelser? Norsk Friidrett lanserer nå friidrettsmerker med fokus på allsidighet. For at flest mulig skal få mulighet til å ta merkene, er det utarbeidet krav til gull-, sølv- og bronsemerker for både Barne- og Ungdomsmerket. Kravene er i mange øvelser, og krav i et løp, hopp, kast og utholdenhet må oppnås før merket kan festes på brystet.

Friidrettsmerket >>
Gå rett til bestillingen >>